Tahniah! anda seorang yang bertuah yang menjumpai laman website ini

PROMOSI
SEDANG BERLANGSUNG

Minit
Saat

KULIT GATAL? RUAM? KURAP? KUDIS? BOLEH SEMBUH !"

Ramai orang yang menderita penyakit sebelum ini seperti gatal, ruam merah, kurap, dan kudis, kini pulih setelah bertahun-tahun mengalami penderitaan.

"Alhamdulilah Sejak Mengamalkan Skinz Spray Herba Ni.. 4 Hari Je Hilang Masalah Kulit Anak Kak Najwa Berkurangan.!"

ADAKAH ANDA ADA MASALAH SEPERTI INI?

Kulit gatal

Kurap

Ruam Merah

Ekzema

"Sudah belanja ribuan ringgit mencuba pelbagai jenis ubat?

Cuba pelbagai rawatan, tetapi masalah kulit masih belum teratasi?

Tahukah Anda Punca Masalah Ini Terjadi?

Persekitaran yang
kotor

Jangkitan kuman &
bakteria

Kerap berpeluh

Alergik Makanan

Bolehkah Anda terus membiarkan masalah ini berlanjutan?

(Semakin dibiarkan, semakin terasa gatal, semakin digaru, semakin teruk kulitnya nanti)

Hampir 58.60% rakyat Malaysia yang mengalami eksim merasakan kegatalan yang serius selama lebih dari 12 jam setiap hari..

Jangan khawatir... setiap penyakit memiliki penawarnya

Kami dengan senang hati berada di sini untuk membantu Anda pulihkan masalah kulit ini secara efektif & selamat

Memperkenalkan

Formula terbaru yang menggabungkan ekstrak bunga mawar dan daun peppermint dapat membantu merawat masalah kulit Anda!

Tapi betul ke produk ni betul-betul berkesan?

JOM KITA TENGOK APA KATA PENGGUNA KAMI

“Makin sembuh tapak tangan mak ”

“Ekzema di tangan ada perubahan ”

“Ruam di ketiak makin hilang”

“ekzema di ketiak anak makin baik”

“Kulit kaki makin kering dan tak pedih”

Berita Baik Yang Beli Sekarang!

Dengan setiap pembelian melalui website ni, anda akan dapat Freegift Premium bernilai RM 50++!

Cabutan bertuah ini hanya layak jika anda order di laman ini sahaja.

Kami meyakini bahwa penyakit kulit seperti kurap, kudis, ruam, dan gatal-gatal adalah masalah yang paling ditakuti, bukan?

Jadi berapa ya agaknya Pelaburan Kesihatan untuk Anak Anak dan Diri Sendiri yg perlu anda laburkan demi menikmati hidup sihat SEISI KELUARGA Bebas Penyakit Kulit?

Jangan tunggu sehingga dah terlambat baru nakambil tindakan.

Ramai yang rasa mereka tak perlukanpenyelesaikan yg kita tawarkan ini sebab katanya..

“tak teruk pun, okay lagi ni ruam-ruam dan gatal sikit je ni, nanti sapu bedak baiklah..”

Namun, ramai yang akhirnya kerugian besar yg dan terpaksa hadapi sebab tangguh dan tak mengambil tindakan segera.!

“Psstt.. Jika bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak? 1 tahun drpd sekarang, anda akan ingat tindakkan ini sebagai satu pelaburan paling bijak untuk cegah masalah kulit anda!”

Berapa Harga Skinz Spray Herba?

Kami Tawarkan 3 Pakej Istimewa dan Menjimatkan Dibawah!

Tekan butang diatas untuk buat pembelian

Tekan butang diatas untuk buat pembelian

Tekan butang diatas untuk buat pembelian

Tekan butang diatas untuk buat pembelian

Anda Takut Tak Dapat Barang Bila Buat Tempahan

Nak order.. tapi duit dalam akaun online banking tak cukup? nak bankin tapi bank jauh?

jangan risau
kami dah sediakan perkhidmatan COD (Cash On Delivery). Order jer dulu dibawah.. sampai barang pada anda, baru bayar pada abang posmen. Mudah kan? Selamat Kan?

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 30 HARI!

Anda mungkin terfikir.. “What if saya dah beli

Skinz Spray Herba

ini tapi saya
tak puas hati
sebab dah amalkan tapi
lansung tiada kesan positif
terhadap masalah kulit?”

Jangan risau!

Kami pun rasa TAK LAYAK untuk terima DUIT Anda jika produk ini langsung TAK MEMBANTU menambah baik penyakit kulit anda.

Jika dalam tempoh 30 hari selepas amalkan

Skinz Spray Herba


tapi masih tiada kesan positif terhadap masalah kulit yg anda hadapi.

Anda hanya perlu laporkan pada penasihat kesihatan kami yang akan hubungi anda pada hujung bulan, dan wang anda akan dikembalikan tanpa banyak soal.

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung kami.

HATI FIKA RESOURCES (201803049118)

No. 6 Jalan Aked 1, Taman Aked parit Raja,86400 batu pahat Johor EMAIL : syafika.hfr91@gmail.com | Phone : +60 12-758 8472